نکاتی درباره ی نگهداری و ذخیره سازی مرکبات

1- میوه های که در باغات با تغذیه و کود دهی مناسب پرورش یافته اند در انبار بهتر ماندگاری دارند

2- کود ازته زیاد در باغ موجب کاهش خاصیت انبار داری میوه میشود

3- کود پتاسه کافی باعث افزایش خاصیت انبارداری میوه میشود

4- میوه با قیچی تیز و حتی المقدور نوک گرد برداشت شود

5- در صورت بالا رفتن رطوبت و دم کردگی انبار از تهویه استفاده شود

6- جهت ضدعفونی می توانیم از سم تکتو 60 به نسبت 1/5 تا 2 در هزار استفاده کنیم

7- می توانیم به نسبت یک در هزار به محلول فوق ، روغن ولک اضافه کنیم

جهت کسب اطلاع بیشتر به پل ارتباطی من مراجعه فرمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد