1- میوه های که در باغات با تغذیه و کود دهی مناسب پرورش یافته اند در انبار بهتر ماندگاری دارند
2- کود ازته زیاد در باغ موجب کاهش خاصیت انبار داری میوه میشود
3- کود پتاسه کافی باعث افزایش خاصیت انبارداری میوه میشود
4- میوه با قیچی تیز و حتی المقدور نوک گرد برداشت شود
5- در صورت بالا رفتن رطوبت و دم کردگی انبار از تهویه استفاده شود
6- جهت ضدعفونی می توانیم از سم تکتو 60 به نسبت 1/5 تا 2 در هزار استفاده کنیم
7- می توانیم به نسبت یک در هزار به محلول فوق ، روغن ولک اضافه کنیم
جهت کسب اطلاع بیشتر به پل ارتباطی من مراجعه فرمایید