چند نکته راجع به سمپاشی مرکبات

1- وقتی دمایی هوا به بالای 35 درجه سانتی گراد برسد لازم است از مصرف روغن ولک در سمپاشی خودداری کرد چرا که موجب سوختگی گیاه می شود 

2- بهتر است قبل از سمپاشی درختان را ابیاری کرد

3- قسمتهای داخلی درخت که کانون آلودگی به آفات است باید در سمپاشی بصورت خاص مد نظر قرار گیرد

4- تا وقتی غنچه های مرکبات باز نشدند می توان روغن پاشی زمستانه را انجام داد

5- روغن جمعیت انتقالی آفات از جمله شپشکها ، شته ها و کنه ها را به سال بعد کاهش می دهد

6- استفاده از سموم زینب و مانکوزب به عنوان کنه کش با توجه به خاصیت قارچ کشی آنها ، این حسن را دارد که برخی از بیماریهای قارچی باغ را کنترل می کند

جهت کسب اطلاع بیشتر به پل ارتباطی من مراجعه فرمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد